Altijd al een schilderij willen hebben?

Wilt u graag een schilderij hebben van uw hond of wilt u iemand verrassen met een schilderij van zijn of haar hond? Dan komt dit goed uit, want ik ben gespecialiseerd in het schilderen van honden. Enkele voorbeelden van mijn werk vindt u op de pagina van de schilderijen. Ook vind ik het heel leuk om landschappen te schilderen.

Mocht u graag een schilderij willen hebben, dan kunt u contact opnemen en uw wensen met mij bespreken.

Contact
Kunstschilder jose kip de stigter

Hoe ga ik te werk?

Als allereerst zullen we telefonisch of onder het genot van een kopje koffie uw wensen bespreken. Hier zullen we een prijsafspraak, levertijd en alle overige afspraken bespreken. Mocht u hiermee akkoord gaan, dan ontvang ik graag van u zo duidelijk mogelijke foto’s. Foto’s moeten uiteraard scherp zijn. De omgeving op de foto is niet zo belangrijk, het gaat om het hoofdonderwerp. Ik kan ook meerdere losse foto’s gebruiken indien er bijv. meerdere dieren op één schilderij geschilderd moeten worden.

Na goedkeuring van de foto’s ga ik natuurlijk aan de slag. Tussendoor zullen we nogmaals contact hebben om te kijken wat u ervan vindt. Mocht u iets aangepast willen zien, dan is dit uiteraard nog mogelijk.

Als het schilderij klaar is, stuur ik u een duidelijke foto van het eindresultaat ter beoordeling. Als het schilderij naar tevredenheid is, kan het bij mij thuis opgehaald worden in Rheden. Ook is het mogelijk om het schilderij aangetekend en verzekerd naar u te versturen. Dat werkt snel, een gemakkelijke en betrouwbare wijze als u ver weg woont. U krijgt van mij dan een track- en tracenummer om de zending te volgen.