Wie ben ik?

Mijn naam is José Kip-de Stigter.

Al van kinds af aan schilder ik graag. Door veel te schilderen is deze hobby mijn passie geworden. Tijdens het ontwikkelen van mijn hobby heb ik met diverse schildermaterialen gewerkt. Ook heb ik een driejarige vakopleiding “de oude meester” bij de Boulevard Magenta afgerond.

Graag ontvang ik opdrachten van anderen, zodat ik mensen blij kan maken met mijn schilderwerk.

Mijn voorkeur gaat wel uit naar landschappen en honden.

Heeft u een leuke opdracht voor mij, neem dan gerust contact met mij op.

Kunstschilder jose kip de stigter

De technieken van de Oude Meesters

In 2020 rondde ik mijn driejarige Vakopleiding af. Hiermee beheers ik de schildertechnieken in de periode Renaissance tot aan de Gouden Eeuw. Van ei-tempera tot en met olieverf op doek en paneel.

In 2020 ben ik toegelaten tot de Voortgezette Vakopleiding. Mijn doel is de technieken verder uit te diepen en begeleid worden naar zelfstandig, succesvol kunstenaarschap met een eigen atelierpraktijk voor onder andere werk in opdracht.